inklappen

Marie Jo

Sexy Belgische Lingerie!

marie jo lingerie

Het is niet zelden dat Belgische merken kiezen voor degelijkheid boven alles. Ze gaan niet automatisch voor de grootste of meest gediversifieerde collectie, ze kiezen niet om vijf dingen aan te pakken als ze in feite maar één ding echt met hart en ziel kunnen doen. Marie Jo is hier een prachtvoorbeeld van, en komt hier ook openlijk voor uit. Hun lingerie benadert de perfectie, zowel qua maat als qua snit, en dat willen ze op alle mogelijke manieren uitdragen.

De merken Marie Jo en Marie Jo L'Aventure worden enkel verkocht in lingerie speciaalzaken. Ze vinden het belangrijk dat je bij het aankopen van hun lingerie met professioneel advies wordt bijgestaan. Vandaar dat ze hun partners ook geen "verkoopsters" noemen, maar wel "styliste" of "experte". Je kan in de winkels die Marie Jo verdelen rondneuzen om iets te vinden dat je mooi vindt, en vervolgens zal je worden bijgestaan inzake pasvorm en maat.

Hoewel het merk verschillende stijlen omvat, van simpele spulletjes die goed zitten en onzichtbaar zijn onder een t-shirt tot uitdagende setjes, beperken ze zich wel tot lingerie alleen. Marie Jo heeft dankzij de knowhow van de medewerkers een perfecte bh gevonden en optimaliseert deze steeds verder, met nieuwe stoffen, materialen en pasvormen. Maar ze blijven bij hun leest. Bikini's hebben ze nog niet in het assortiment zitten, omdat dat een geheel andere markt is, met andere prioriteiten bij de kopers.

Wie dus werkelijk zoekt naar perfecte lingerie, moet bij iets van Marie Jo zijn. Ook hun website draagt professionalisme uit: handige tips rond het kopen van een bh, sportlingerie en shapewear. Een webshop hebben ze echter niet: hun lingerie moet je overtuigen in het pashokje!