inklappen

Hedgren

Belgische Degelijkheid!

België is sterk in tassen. Hedgren is namelijk nog een bedrijf op deze website dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van kleine en grote tassen in allerhande materialen. In 1993 ging het merk van start met het designen en produceren van handige tassen voor dagelijks gebruik. Boekentassen, kleine rugzakjes, handtassen in alle soorten en formaten, heuptasjes hedgren — het assortiment is zo breed als het kleurrijk is, en als je op de linkjes hiervoor klikt kan je meteen hun assortiment in de official webshop bekijken! Ik besef dat het misschien geen high fashion is, en dat voor veel mensen ze synoniem zijn met teva sandalen of zelfs birkenstock sandalen - maar ze hebben zeker ook fashionable items!

En het bedrijf zit niet stil. In 2001 kwam een unieke business collectie op de markt, Utopia genaamd, die ervoor zorgde dat wie dagelijks naar kantoor moest dat nu op elegante en handige manier kon doen. De tassen zijn functioneel maar stylish: iets waar je gezien mee wil worden. Gedaan dus met lelijke laptoptassen: Hedgren vindt de laptoptas opnieuw uit en maakt plaats voor andere spullen door handige zijvakjes. In 2005 komt de Inner City Leather collectie erbij: meer traditionele lederwaren voor iedere vrouw.

Hedgren combineert perfect het robuust zijn zonder een te brute look te krijgen — iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Duurzaamheid is nodig voor een tas die dagelijks gebruikt wordt en soms onvriendelijk behandeld wordt bij het in de auto gooien of onder het bureau duwen. Maar het moet er ook wel een beetje goed blijven uitzien. En dat heeft Hedgren dus begrepen.

Intussen opende in Wijnegem een flagship store waar ze werkelijk alles hebben dat Hedgren te bieden heeft. Met een recente verhuis naar een knap nieuw pand, ziet de toekomst er voor dit Belgisch bedrijf zeer goed uit!